Zajmujemy się produkcją tradycyjnych pierogów Gruzińskich zwanych CHINKALI coraz bardziej znanych i lubianych na naszym Polskim rynku.
Nasza produkcja odbywa się tylko i wyłącznie ręcznie. Zatrudniamy wykwalifikowanych pracowników pochodzenia gruzińskiego, którzy znają się najlepiej na metodzie wytwarzania i precyzyjnego zwijania pierożków.
W naszej ofercie oprócz klasycznych Chinkali z mięsem wołowym mamy również inne nadzienia takie jak serowe (mieszanka dobrej jakości serów) oraz nadzienie szpinak z serem (wykorzystujemy grubo szatkowane liście szpinaku następnie mieszamy je z serami i doprawiamy według naszej opracowanej receptury)
LAVASZ to tradycyjny ormiański chleb. Jest on wpisany na listę niematerialnego dziedzictwa UNESCO.
Możemy Państwu zaproponować produkowany przez nas Lavasz świeży i bardzo wysokiej jakości,
który jest wykonywany metodą tradycyjną tak samo jak 3 tysiące lat temu czyli z mąki, wody i soli.
…ISTOTNĄ ROLĘ GRA CIASTO
Dzięki bardzo dobrej mące pszennej oraz całemu procesowi tworzenia nasz lavasz jest elastyczne bardzo cienkie i nie rwie się.
…BO CAŁA MAGIA TKWI W FARSZU
Naprawdę prosty skład i brak jakichkolwiek ulepszaczy smaku oraz konserwantów czyni nasze chinkali bardzo smaczne. Pozwala nam cieszyć się powodzeniem w śród naszych odbiorców w kraju i poza granicami.